Vindrutekampanj

Laga eller byt rutan hos en expert på ŠKODA. Det kostar lika lite som hos någon som inte är det. Vi bjuder dig dessutom på nya torkarblad när du byter din vindruta. 

En spricka försämrar mer än bara sikten.

Att sprickor i vindrutan gör det svårare att ha full koll framåt är ingen nyhet –sikten försämras ju för varje repa, stenskott och spricka som uppstår. Men vad många inte känner till är att vindrutan är en viktig del i bilens bärande konstruktion. Så om du har en spricka i vindrutan är det bra att byta ut den, vänta inte för länge. Vindrutan innehåller även ofta laser, sensorer och kameror som ytterligare bidrar till din och dina medtrafikanters säkerhet. Det talar för att du ska välja en ŠKODA Originalruta nästa gång du byter. Och att du låter våra experter göra jobbet.

 

Fem anledningar att välja en ŠKODA Originalvindruta:

Den är en del av bilens bärande konstruktion.
Vindrutan i din 
ŠKODA utgör en del av bilens bärande konstruktion. Dessutformning, kvalitet och montering är därmed avgörande för karossens styvhet och krocksäkerhet.


Den agerar stöd till airbagen vid en kollision.
Vindrutan i en modern 
ŠKODA ger stöd till krockkudden vid en kollision. En korrekt monterad vindruta är därför viktig för att airbag-systemet i din ŠKODA ska fungera optimalt.

Den innehåller ofta viktig säkerhetsteknik.
Många förarassistansfunktioner såsom laser, sensorer och kameror förlitar sig på vindrutan för sin funktion. Därför är det viktigt att ersättningsrutan har exakt samma egenskaper som vindrutan i din 
ŠKODA när den var ny.


Den är perfekt anpassad till din ŠKODA.
En 
ŠKODA Originalvindruta är tillverkad med extrem precision för att passa just din ŠKODA och dess egenskaper.

Vi kalibrerar alla säkerhetssystem korrekt.
En Originalvindruta från 
ŠKODA garanterar att säkerhetssystemen i din bil fungerar och att säkerhetsnivån i din ŠKODA är lika hög som när den lämnade fabriken.


Välkommen att boka tid redan idag!